Leicester tahab Vardy vastuolulise punase kaardi tühistada

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Vardy (paremal)
Jamie Vardy (paremal) Foto: Nigel French/EMPICS Sport

Leicester City ründaja Jamie Vardy teenis laupäevases Inglismaa kõrgliiga mängus Stoke Cityga vastuolulise punase kaardi, mille klubi Inglismaa jalgpalliliidu kaudu tühistada soovib.

Vardy saadeti 2:2 viigiga lõppenud mängust minema juba kohtumise 28. minutil. Kui Leicesteril ei õnnestu karistust tühistada, peab Inglismaa valitsev meister järgmised kolm mängu hakkama saama ilma esiründajata. Otsus peaks saabuma mõne päeva jooksul.

«Ta tahtis võita palli, mitte teha viga. Seal oli ka hullemaid olukordi. See olukord oleks võib-olla kollast väärinud,» ütles Leicesteri peatreener Claudio Ranieri mängumehe punast kaarti kommenteerides.

Eelmisel hooajal jalgpalliime korda saatnud Leicester on 17. mänguvooru järel 17 punktiga liigatabelis 15. kohal. Järgmise mängu peavad nad 26. detsembril Evertoniga, kelle üle sai Liverpool eile dramaatilise 1:0 võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles