Video: Liverpooli kapteni hooaeg võinuks äärepealt lõppeda

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordan Henderson
Jordan Henderson Foto: Mike Egerton/PA Wire/PA Images

Liverpool ja Everton mängisid eile tulise derbi, mis lõppes Ragnar Klavani koduklubi 1:0 võiduga. Mängujärgselt on palju tähelepanu saanud teisel poolajal juhtunud intsident, mis halvema õnne korral võinuks lõppeda Liverpooli kaptenile Jordan Hendersonile luumurruga.

Mängu 69. minutil sõitis Evertoni keskväljamees ning Hendersoni koondisekaaslane Ross Barkley julmalt Liverpooli mängijale sisse. Kuigi joonekohtunikul oli olukorrale suurepärane vaatenurk, otsustas peakohtunik Barkleyle anda kollase, mitte punase kaardi.

«Ta jäi päris hiljaks. Ma tean Rossi hästi ning usun, et ta lihtsalt ajastas täklingu valesti. Pärast mängu palus ta minult vabandust,» lausus Henderson Sky Sportsi otse-eetris antud intervjuus. Kui Inglismaa koondise mängija oli olukorra osas leplik ning tagantjärele õigust nõudma ei hakanud, kritiseerisid endised Inglismaa koondise legendid kohtunikku täiel rinnal.

«See oli selge punane kaart. Henderson on lihtsalt imeline inimene, täpselt nii peabki üks professionaal reageerima, aga see ei muuda olematuks fakti, et Barkley oleks pidanud saama punase kaardi,» ütles Liverpooli endine keskkaitsja Jamie Carragher.

Manchester Unitedi legendi Gary Neville’i hinnangul oli samuti Hendersoni mängujärgne intervjuu suurepärane. «See oli väga ohtlik viga, mis võinuks tema jala murda. Tore, et Ross vabandas. Ta pidigi seda tegema. Nad on ju koondisekaaslased,» ütles Neville.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles