Nõmme Kalju: kupeldamises kahtlustatuna kinni peetud juhatuse liikme staatus on peatatud

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju
Nõmme Kalju Foto: Peeter Langovits

Nõmme Kalju jalgpalliklubi kirjutas oma kodulehel, et bordelli töö korraldamises ja juhtimises kahtlustatava jalgpalliklubi juhatuse liikme Tanel Aaviku staatus klubis on peatatud.

«Tanel Aavik on olnud Nõmme Kalju passiivne juhatuse liige ning tema abiga on korraldatud mitmeid jalgpalliklubi meediakampaaniaid. Toetajate kaasamine juhatuse tegevusse on MTÜ praktikas olnud tavapärane. Aastate jooksul on Nõmme Kalju juhatusse kuulunud nii poliitikuid kui ärimehi.

Nõmme Kaljule teadaolevalt on Aavikule esitatud kahtlustus seotud tema omandis oleva kinnisvaraga, kus toimusid väidetavalt keelatud tegevused.

Tanel Aavikul on juba mõnda aega käimas raske lahutusprotsess ning sellega seoses on ta palunud oma juhatuse liikme staatuse jalgpalliklubis peatada, et tegeleda pereküsimustega. Siiralt loodame, et tegemist on eksitusega ja uurimine toob olukorrale selgust.

Tanel Aaviku juhatuseliikme staatus on jalgpalliklubis peatatud ja klubi jätkab oma igapäevast tegevust,» kirjutas Kalju oma kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles