Maailma kolmas jalgpallur andis koondisekaaslasele korvi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antoine Griezmann.
Antoine Griezmann. Foto: Franck Fife/Scanpix

Maailma parima jalgpalluri hääletusel kolmanda koha saanud Antoine Griezmann ei ole huvitatud Londoni Arsenali siirdumisest, hoolimata Prantsusmaa koondisekaaslase Laurent Koscielny jõupingutustest.

Jaanuaris avaneva üleminekuakna eel koguvad taaskord tuure kõikvõimalikud kuulujutud erinevatest üleminekutest. Griezmanni on seostatud Arsenaliga ning oma panuse mehe värbamisse on andnud ka Arsenali keskkaitsja Koscielny.  «Ta räägib mulle pidevalt Arsenalist, aga mul läheb Madridis hästi. Ma ei taha siit lahkuda, sest olen õnnelik,» sõnas Madridi Atletico ründaja.

«Ma sain just tütre mulle meeldib temaga mängida. Palun vabandust, aga ma tahan siia jääda. Arsenal on muidu hea meeskond ning nad mängivad head jalgpalli. Minust räägitakse Inglismaal palju, aga ei aitäh,» jätkas ta.

Samuti on kuulujutud viinud Griezmanni linnarivaali Madridi Reali ridadesse. «Atleticost Reali minna oleks keeruline. Mul ei ole ilmtingimata sellist soovi, et seda proovida. Samuti puudub mul huvi teistelt sellise ülemineku teinud mängijatelt selle kohta küsida. Ma ei mõtle sellele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles