Maailmameister Ennis loobus vigastuse tõttu sise-EMist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jessica Ennis
Jessica Ennis Foto: SCANPIX

Seitsmevõistluse valitsev Euroopa ja maailmameister ning mullu sise-MMil viievõistluses kuldmedali võitnud Jessica Ennis loobus vigastuse tõttu reedel Pariisis algavast kergejõustiku sise-EMist.

Veebruari keskel vasaku jala pahkluule viga teinud Ennis lootis võistluste ajaks jala korda saada, ent olles konsulteerinud oma treeneri Toni Minichiello, füsioterapeudi Alison Rose’i ning Briti kergejõustikukoondise arstidega, otsustas ta tänavuse sisehooaja lõpetada, vahendab Eurosport.

«Olen pikalt mõelnud, kas võistelda reedel algaval sise-EMil. Kui päris aus olla, siis ma ei taha riskida sellega, et vigastan jalga veel rohkem,» kommenteeris Ennis. «Võimalik, et ravimite abil suudaksin viievõistluse läbida, aga kuna pole garantiid, et see jala olukorda hullemaks ei muuda, ei taha ma oma välishooaega rikkuda, minu peamine eesmärk on ikkagi suvine MM.»

Eestlannadest võistlevad Pariisis viievõistluses Grit Šadeiko ja Kaie Kand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles