Vassiljev: Selver ei pidanud tihedale graafikule füüsiliselt ja vaimselt vastu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valitsev Eesti võrkpallimeister Selver Tallinn pidas Audentese spordihoones CEV Cup sarja 1/32-finaali korduskohtumise tšehhide ČEZ Karlovarskoga ja kaotas geimidega 1:3 (21:25, 22:25, 25:16, 16:25). Et Selveril oli edasipääsuks vaja 3:0 või 3:1 võitu ja seejärel paremust ka kuldses geimis, langeti CEVi sarjast välja. Peatreener Rainer Vassiljev tunnistas, et meeskond on juba mõnda aega nii vaimselt kui füüsiliselt väsinud.

«Lõpuks kaotasime selle mängu samadel põhjustel, mis võõral väljakul. Seeriat iseloomustav hetk oli teise geimi lõpus: seal oli üks pallivahetus, kus saime blokis ja kaitses vastase rünnakule kolm korda käe ette, kuid neljandal korral said nad ikkagi selle punkti kätte,» rääkis Vassiljev.

Kokkuvõttes arvas Selveri peatreener, et neile sai saatuslikuks tihe mängugraafik. «Koos eurosarja ja Eesti karikamängudega on see graafik ikkagi ülimalt tihe olnud. Kui võrrelda praegust hetke eurosarja algusega, siis on pilt muutunud. Me pole suutnud mängugraafikule igas mõttes vastu pidada, nii füüsiliselt kui vaimselt. Juba pikemat aega on olnud selline natukene sunnitöö teema. Oleme selle koha pealt ülemänginud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles