9000 kilomeetrit rutiini, abiks vaid tööriistakast (1)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Triisa (vasakul) ja Mart Meeru peavad Dakari maratonrallil kahe nädala jooksul rinda pistma ennekõike iseendaga. FOTO: Tairo Lutter
Toomas Triisa (vasakul) ja Mart Meeru peavad Dakari maratonrallil kahe nädala jooksul rinda pistma ennekõike iseendaga. FOTO: Tairo Lutter Foto: Tairo Lutter

Kaks nädalat liiva ja tolmu keskel, sellest pool aega enam kui 3000 meetrit üle merepinna. 4000 kilomeetrit kiiruskatseid, koos ülesõitudega ligi 9000 kilomeetrit sadulas... ja seda ilma ainsagi abiliseta. Mis ajab inimese sellist hullumeelsust ette võtma?

Ometi teevad Eesti motomehed Mart Meeru ja Toomas Triisa uue aasta kahel esimesel nädalal teoks just sellise plaani – sõita mootorratastel läbi Dakari ralli ning sedapuhku Malle-moto klassis, kus ratta eest tuleb ise hoolitseda ja mehaanikute abi kasutada ei saa. Eile startisid mehed Tallinnast Lõuna-Ameerika poole, et 2. jaanuaril juba Paraguay pealinnas Asuncionis stardis olla.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles