Juhkami ja Teppan ei suutnud koduklubi esimesest kaotusest päästa

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan (nr 6) ja Martti Juhkami (nr 9)
Renee Teppan (nr 6) ja Martti Juhkami (nr 9) Foto: Innsbrucki Hypo Tirol

Eesti koondislaste Renee Teppani ja Martti Juhkami koduklubi Innsbrucki Hypo Tirol pidi Kesk-Euroopa liigas leppima esimese kaotusega, kui neljageimilises heitluses jäädi alla seni punktita püsinud Myjava Spartakile. Kahe peale 35 punkti kogunud eestlased tegid kaotajate poolel kaasa kogu vastasseisu. 

Kahes esimeses mängus maksimaalsed kuus punkti kogunud Tirol läks kolmapäeval vastamisi Slovakkia meeskonna Myjava Spartakiga, kes enne tänast oli kaotanud mõlemad kohtumised. Seega kandis favoriidikoormat eelmisel hooajal finaali jõudnud Austria meeskond, kuid üllatuslikult ei suutnud Innsbrucki esindus Slovakkia väikelinnas Myjavas peetud kohtumises punktiarvet kasvatada, leppides tasavägises mängus 1:3 (-25, -21, 23, -24) kaotusega.

Mängu parimana koguni viis pallinguässa serveerinud Juhkami tõusis 18 punktiga kaotajate teiseks punktitoojaks, lisades koduklubile ka 11 rünnaku- (42 protsenti) ja kaks blokipunkti. Teppan tõi seekord kõik oma 17 punkti rünnakul, kui 34 üritusest lõppesid punktivõiduga täpselt pooled. 20 punktiga oli külaliste parim 2012.-2013. hooajal Trentino Volley võistkonnaga Itaalia meistriks tulnud slovakk Štefan Chrtiansky.

Tirol katsub järgnevalt jõudu tiitlikaitsja ja Oliver Venno kunagise koduklubi Ljubljana ACH Volleyga, kellega minnakse vastamisi juba homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles