Kelly Sildaru suurim konkurent jääb X-mängudelt kõrvale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiril Sjaastad Christiansen.
Tiril Sjaastad Christiansen. Foto: Vegard Wivestad Grott/AP/Scanpix

FREESTYLE-SUUSATAMINE. Eelmisel talvel Aspeni X-mängudel naiste pargisõidus Kelly Sildarule suurimaks konkurendiks olnud ja lõpuks hõbemedali kaela saanud norralanna Tiril Sjastad Christiansen pidi vigastuse tõttu käimasoleva hooaja juba lõppenuks kuulutama.

Christiansen vigastas septembris Tšiilis peetud MK-etapil põlve ja käis operatsioonil. Kuigi ta asus novembris jälle treenima, pidi ta uue põlvevigastuse tõttu nüüd taas operatsioonilauale heitma. Lõikusest taastumine pidi norralaste sõnul seekord aega võtma umbes pool aastat – vahele jäävad nii seekordsed Aspeni kui ka Lillehammeri X-mängud.

«Ta on öelnud, et tema suur eesmärk on nüüd 2018. aastal häid tulemusi teha,» rääkis Kelly Sildaru treenerist isa Tõnis Sildaru, et Christiansen on sihikule võtnud eeskätt Lõuna-Koreas peetavad Pyeongchangi olümpiamängud.

«Sain pärast esimesest vigastusest taastumist kolm nädalat treenida. Tundsin, et midagi on valesti, ja lasin teha põlvest uued pildid. Need näitasid, et vigastus on esialgsest hullem,» rääkis kahekordne X-mängude võitja Christiansen ise Norra ajalehele VG.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles