Madridi Real sai imelapse vedamisel võõrsil türklaste üle magusa võidu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gustavo Ayon (keskel) Madridi Reali ja Moskva CSKA mängus.
Gustavo Ayon (keskel) Madridi Reali ja Moskva CSKA mängus. Foto: Ramil Sitdikov/Sputnik/Scanpix

Korvpalli Euroliiga õhtu avamängus alistas Madridi Real võõrsil 80:78 Istanbuli Anadolu Efesi ja jätkab tabelis teisel kohal.

Võidukorviks osutunud kaks punkti viskas 32 sekundit enne mänguaja lõppu Gustavo Ayon. Kodumeeskond sai kaks korda viigi- või võiduviset üritada, kuid Tyler Honeycutti kaugvise ei tabanud ja kolm sekundit enne lõppu pani Ayon käe peale Thomas Heurteli viskele. Reali kangelaseks kerkis jälle 17-aastane Luka Doncic, kes tõi otsustavatel hetkedel ise punkte ja tegi ka eeltöö Ayoni võidukorvile.

Doncic oligi 17 punkti ja koguni üheksa korvisööduga võitjate parim, Rudy Fernandez viskas 14 punkti. Anadolu Efesile tõi Brandon Paul 16 punkti, nii Bryant Dunston kui ka Derrick Brown lisasid 14 punkti. Tabelis on Realil kirjas nüüd 10 võitu ja viis kaotust, Anadolu Efes sai seitsme võidu kõrvale kaheksanda kaotuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles