Infonet näitab aastalõputurniiril meistriklassi, Flora poolel teel viimaste seas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus toimuval jalgpalli aastalõputurniiril juhib meistriliiga turniiril tabelit avapäeva järel valitsev Eesti meister Infonet, kellel on kirjas neli võitu ja üks viik. Neile järgnevad kodusaalis suurepärast mängu tegev Tartu Tammeka ja kolmandana Tallinna Levadia.

Sarnaselt Infonetile kaotuseta püsiv Tammeka võitis avapäeval kaks ja viigistas kolm mängu, seejuures tuldi mitu korda kaotusseisust välja nii Levadia kui ka Flora vastu. Ainsana suutis Infoneti täna võiduta jätta just Tammeka, kes tegi tabelijuhiga 1:1 viigi. Levadial on tabelis kaks võitu, viik Tammekaga ja kaotus Paide Linnameeskonnale.

Tabelis järgnevad esikolmikule Sillamäe Kalev, Paide, Narva Trans, Nõmme Kalju ja alles kaheksandana Tallinna Flora, kes sai kahe viigi ja kahe kaotuse kõrvale esimese võidu alles päeva viimases mängus, kus alistati 2:0 Pärnu Linnameeskond. Pärnakad on avapäeva järel üheksandad, viimasel kohal on ühe viigi ja kolm kaotust saanud Rakvere Tarvas.

Reedel jätkatakse mängudega kell 15.00, enne seda kohtuvad kell 14 jalgpalliajakirjanike võistkond ja jalgpallipere esindus. Viimaste ridades jooksevad väljakule näiteks Indrek Zelinski, Tarmo Rüütli, Urmas Kirs, Urmas Rooba, Dzintar Klavan, Liivo Leetma, Martin Kaalma, Indro Olumets, Igor Prins ja Aleksandr Puštov.

Meistriliiga turniiri tabeliseisu ja tulemused leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles