Kuuenda võidu saanud Žalgiris jätkab Euroliigas heitlust edasipääsu nimel

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arturas Milaknis.
Arturas Milaknis. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas räägib ülitasavägises edasipääsuheitluses endiselt kaasa Leedu esiklubi Kaunase Žalgiris, sest võõrsil alistati 78:70 Milano Emporio Armani.

Ehkki Žalgirise esialgne edu kahanes viimase veerandaja alguseks nulli, suudeti tugeva lõpuga mäng siiski enda kasuks kallutada, laskmata end häirida ka sellest, et mäng kolmanda veerandaja alguses tehniliste probleemide tõttu üle kümne minuti seisis. Neli kaugviset tabanud Arturas Milaknis oli 16 punktiga Žalgirise resultatiivseim, Edgaras Ulanovas lisas 11 punkti ning Paulius Jankunas viskas 9 punkti ja võttis 11 lauapalli.

Milano meeskonnale tõi Mantas Kalnietis 16 punkti, nii Ricky Hickmani kui ka Rakim Sandersi arvele jäi 15 punkti. Žalgiris on tabelis kuue võidu ja üheksa kaotusega 16 meeskonna seas 10. kohal, edasipääsukohast lahutab neid üks võit. Emporio Armanil on neli võitu ja 11 kaotust.

Pireuse Olympiakos alistas kodusaalis 71:62 Istanbuli Fenerbahce ja püsib Madridi Reali tempos. Mõlemal on nüüd tabelis 10 võitu ja viis kaotust, liidrist Moskva CSKAst jäädakse maha kahe võiduga. Matt Lojeski tõi Olympiakosele 14 punkti, Ioannis Papapetrou lisas 12, Erick Green 11 ja Khem Birch 10 punkti. Üheksa võidu kõrvale kuuenda kaotuse saanud Fenerbahcet ei aidanud ka Jan Vesely 22 punkti ja 10 lauapalli.

Sarnaselt Realile ja Olympiakosele sai kümnenda võidu tabelisse ka Vitoria Saski Baskonia, alistades kodus 101:88 Tel Avivi Maccabi. Võitjatele tõid Johannes Voigtmann 23 ja Tornike Šengelia 22 punkti, Rodrigue Beaubois lisas 14 punkti ning Shane Larkini arvele kanti lisaks 13 punktile ka tervelt 13 korvisöötu. Maccabi parim oli 20 punktiga Victor Rudd, Iisraeli klubil on tabelis viis võitu ja kümme kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles