Saksamaa vutiäss raputas uue aasta puhul brasiillaste haavale soola

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toni Kroos (esiplaanil) ja Marcelo võitlevad 2014. aasta MMi poolfinaalis palli pärast.
Toni Kroos (esiplaanil) ja Marcelo võitlevad 2014. aasta MMi poolfinaalis palli pärast. Foto: GABRIEL BOUYS/AFP/SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondises ja Madridi Realis mängiv poolkaitsja Toni Kroos saatis uue aasta saabumise puhul väikese torkega taas tervitusi brasiillastele, kes kaotasid 2014. aastal koduse MMi poolfinaalis sakslastele häbiväärselt 1:7.

Kroos, kes lõi kaks ja pool aastat tagasi peetud kohtumises kaks väravat ja valiti mängu parimaks, oli oma Twitteri-postituses asendanud numbrid 1 ja 7 vastavalt Brasiilia ja Saksamaa lipuga. Kui paljud brasiillased kostitasid Kroosi seepeale sõimu ja solvangutega, ei jäänud mõni tervameelsem võlgu ja vastas postitustega, kus Brasiilia ja Saksamaa lipuga olid asendatud hoopis numbrid 2 ja 0, viidates sellega 2002. aasta MM-finaalile. Tolles kohtumises võidutses tänu Ronaldo kahele väravale Brasiilia.

2014. aasta mängust saab Kroos soovi korral juttu teha ka Reali riietusruumis, sest meeskonda kuuluvad brasiillastest Casemiro, Danilo ja Marcelo. Neist viimane oli Brasiilia jalgpalli musta päevana ajalukku läinud poolfinaalis ka platsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles