Talitriatloni Euroopa meistrivõistlused toimuvad taas Otepääl

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talitriatlon on tavalisest triatlonist erinev alade ja nende järjestuse poolest. Ujumise asemel peab talitriatlonil suusatama ning jooksuga hoopis alustatakse. Jalgrattasõit on mõlemal aga teine ala.
Talitriatlon on tavalisest triatlonist erinev alade ja nende järjestuse poolest. Ujumise asemel peab talitriatlonil suusatama ning jooksuga hoopis alustatakse. Jalgrattasõit on mõlemal aga teine ala. Foto: Kristjan Teedema

28. jaanuaril toimuvad Otepääl Tehvandi spordikeskused talitriatloni Euroopa meistrivõistlused, mille käigus selguvad ka talvise multispordiala Läti meistrid. 

Oma osalemisest on juba teada andnud Venemaa, Rumeenia, Poola, Tšehhi ja Slovakkia esindajad, nende seas valitsev talitriatloni Euroopa meister Pavel Andreev.

Jooksust, maastikurattasõidust ja murdmaasuusatamisest koosneva multispordiala Euroopa tiitlivõistlusi Otepääl korraldab juba teist aastat järjest spordiklubi Meie Liigume.

Mullusest Tehvandil toimunud EMist võttis osa kokku 79 võistlejat üle Euroopa – väga heal tasemel korraldatud üritus on üheks nominendiks 2016. aasta parima Euroopas toimunud triatlonivõistluse konkursil, mille tulemused selguvad 18. veebruaril Roomas.

Talitriatloni Euroopa meistrivõistlustest on oodatud osa võtma kõik Eesti talispordisõbrad, kellele pakutakse ainulaadset võimalust konkureerida talitriatloni Euroopa meistritiitlite nimel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles