Vigastustega hädas Leedu koondislane leiab lõpuks tööandja

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donatas Motiejunas.
Donatas Motiejunas. Foto: SCANPIX

Leedu praeguse aja üks andekamaid korvpallureid Donatas Motiejunas on liitumas NBA klubi New Orleans Pelicansiga, kirjutas ESPN.

26-aastane Motiejunas pole sel hooajal pidanud veel ühtegi mängu. Novembri lõpus pakkus Brooklyn Nets talle nelja-aastast ja 35 miljoni euro suurust lepingut, ent leedulase senine koduklubi Houston Rockets kasutas õigust talle samaväärne kontraht anda.

Et Motiejunas ei ilmunud seepeale arstlikusse kontrolli, otsustas Rockets lepingu tühistada, aga õige pea alustasid osapooled läbirääkimisi, et sõlmida teistsuguse struktuuriga nelja-aastane tehing. Lõpuks leidis Rockets, et Motiejunasele pikalt muret teinud selg pole endiselt piisavalt terve ja lasi ta hoopis vabaks.

Viimasel ajal tundis lisaks Pelicansile leedulase vastu huvi ka Minnesota Timberwolves, aga Motiejunas leidis, et New Orleansis on võimalik rohkem mänguaega saada. 212 cm pikkuse Motiejunase uus leping tooks talle sisse pelgalt üle ühe miljoni euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles