Keerulises olukorras käsipallikoondis võtab ühe mängu korraga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andris Celmins (palliga).
Andris Celmins (palliga). Foto: Sander Ilvest

KÄSIPALL. Eile kogunenud Eesti käsipallikoondis läheb täna Kosovosse, kus peetakse esimene neljast 2020. aasta EMi kvalifikatsiooni valikmängust selle kuu jooksul. Eesti koondise peatreener Rein Suvi ütles esimeste treeningute järel, et kuigi koosseis on tavapärasest hõredam ja vastased pole lihtsate killast, pole mõtet üle mõelda.

Viimati üle-eelmise aasta novembris valikmänge pidanud Eesti rahvusmeeskond sai eile kokku Viimsis, kus tehti kaks treeningut. Paraku oli koosseis tavapärasest nõrgem, sest puudu olid koondise liidrid Dener Jaanimaa, Mait Patrail, Janar Mägi ja Mikk Pinnonen, samuti rahvusmeeskonda hästi esindanud Karl Toom ja Ardo Puna. «Loomulikult oleksime tahtnud, et need mängijad oleksid meiega olnud. On keeruline, kui sellise rutiiniga mängijad puudu on, aga eks peame olemasolevate meestega välja vedama,» rääkis Suvi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles