Shiffrini vägev seeria katkes

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikaela Shiffrin
Mikaela Shiffrin Foto: SPORTIDA/SIPA/SPORTIDA/SIPA

Zagrebis peetud naiste slaalomi MK-etapi võitis Slovakkia mäesuusataja Veronika Velez-Zuzulová, kes edestas kahe laskumise põhjal kaasmaalast Petra Vlhovát 0,24 sekundiga.

Kolmandaks tuli tšehhitar Šárka Strachová (+0,52). Ameeriklanna ning slaalomi arvestuses MK-sarja üldliider Mikaela Shiffrin pidi võistluse katkestama ning tema seitsmevõiduline seeria lõppes.

«Ma ei mõelnud kunagi võitude seeriale, kuid siis hakkasid inimesed sellest järjest rohkem rääkima. Kui aus olla, siis on hea, et see läbi sai. Nüüd ei saa inimesed sellest enam rääkida,» ütles Sotšis slaalomis olümpiavõitjaks tulnud 21-aastane Shiffrin.

Slaalomi üldarvestuses on Shiffrinil koos 400 punkti, teine on 390 punktiga Velez-Zuzulová ning kolmas 260 punkti kogunud, kuid täna katkestanud Wendy Holdener. Ka MK-sarja üldarvestuses on liider Shiffrin, kellel on koos 798 punkti. Teine on 583 punktiga Lara Gut ning kolmas 495 punkti kogunud Ilka Štuhec.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles