Gert Jõeäär harjub mõttega, et profikarjäär on läbi

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Jõeaar tähistamas 2014. aastal Driedaagse van West-Vlaanderen mitmepäevasõidu proloogi võitu, lõpuks tuli ta esimeseks ka kokkuvõttes. Ilmselt jäigi see Jõeääre profikarjääri suurimaks saavutuseks.
Gert Jõeaar tähistamas 2014. aastal Driedaagse van West-Vlaanderen mitmepäevasõidu proloogi võitu, lõpuks tuli ta esimeseks ka kokkuvõttes. Ilmselt jäigi see Jõeääre profikarjääri suurimaks saavutuseks. Foto: KRISTOF VAN ACCOM/AFP/Scanpix

Eesti rattasport jääb ühe profi võrra vaesemaks – aastaid Prantsusmaal Cofidise meeskonnas sõitnud Gert Jõeäär otsis pikalt uusi võimalusi, aga lõpuks tuli karmile reaalsusele siiski alla vanduda. Suure tõenäosusega näeb teda alanud aastal sõitmas Eesti võistlustel ja tagasiteed tippu on raske ette kujutada.

«Olen juba harjunud mõttega, et minu profikarjäär on läbi. Lootus praegu mingit profiklubi leida on juba väga väike. Cofidise puhul teadsin juba mõnda aega, et nemad mulle uut lepingut ei paku, ja läbirääkimised teiste meeskondadega ei kandnud vilja,» tõdes Jõeäär telefoniusutluses Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles