Nõmmsalu on aus: olen kehvemaks jäänud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Nõmmsalu
Jaanus Nõmmsalu Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnu VK nurgaründaja Jaanus Nõmmsalu oleks üllatunud, kui tänases võrkpalli Balti liiga esimeses veerandfinaalkohtumises tuleks võõrsil Jelgava Biolarsilt vastu võtta kaotus.

«Kodus võitsime lätlasi kindlalt, viimati võõrsil ka, aga läks juba sabistamiseks. Oleme favoriidid, kuid alati on oht ennast kinni mõelda. Lätlased peaks olema nõrgemad. Õiglane tulemus oleks kolm-null või kolm-üks, viiegeimiliseks ei tahaks asja lasta,» ütles Nõmmsalu volley.ee-le.

Hinda meeskonnakaaslasi – kelle mängutase on hooaja lõpuks paranenud? «Võin enne öelda, kes on kehvemeks jäänud. Ma ise,» raputas kogenud Eesti koondislane endale tuhka pähe. «Ei teagi kohe öelda, miks. Mingil määral on tegu keskendumisraskustega, mis edasi on kandunud. Tuleb end kokku võtta, enam ei tohi ebakindlust lubada. Andrus Raadik ja Elia Lulla on stabiilsemaks muutunud, Edgar Maier arenes kuni vigastuseni silmnähtavalt, Austris Stals mängib kindlamalt kui hooaja algul.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles