Video: Kreeka vägilane tõi lõpuhetkedel Bucksile magusa võidu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giannis Antetokounmpo
Giannis Antetokounmpo Foto: AL BELLO/AFP

Korvpalliliigas NBA sai valusa kaotuse lätlase Kristaps Porzingise kodumeeskond New York Knikcs, kui jäi lõpusekunditel 104:105 alla Milwaukee Bucksile.

Bucksi kangelaseks tõusis Kreeka koondise superstaar Giannis Antetokounmpo. Mängu otsustavatel hetkedel näitas ta esmalt väga head kaitsemängu, sundides Knicksi mängujuhti Derrick Rose’i 8,6 sekundit enne mängu lõppu palli kaotama. Järgnenud rünnakul mängis ta üle Lance Thomasi ning tabas vabaviskejoone juurest koos sireeniga võiduviske.

«Ma ei tundud järgmised viis sekundit mitte midagi. Siis tulid mu meeskonnakaaslased minu juurde ning sain aru, et oleme mängu võitnud. Tunne on hea, sest kogu tiim tahtis seda võitu väga,» ütles Antetokounmpo pärast mängu.

Antetokounmpo arvele kogunes lõpuks 27 punkti ning 13 lauapalli. Knicksi parim oli 30 punkti visanud ning 11 lauapalli võtnud Carmelo Anthony. Knicksi lätlasest mängumees Porzingis oli kannavigastuse tõttu taas sunnitud kohtumise vahele jätma.

Golden State Warriorsi tähtmängijad Stephen Curry ja Kevin Durant viskasid kahepeale kokku 65 punkti ning aitasid meeskonna 125:117 võidule Portland Trail Blazersi üle. Warriorsi elu tegi lihtsamaks Trail Blazersi superstaari Damian Lillardi puudumine. Viimases kaheksas mängus Warriorsi vastu keskmiselt 31,8 punkti visanud mängujuht jättis hüppeliigese vigastuse tõttu vahele viienda järjestikuse mängu.

Valitsev NBA meister Cleveland Cavaliers sai hooaja kaheksanda kaotuse, kui jäi 94:106 alla Chicago Bullsile. Võitjatele tõi Jimmy Butler 20 punkti. Kaotajate parim oli LeBron James 31 punktiga. Hoolimata kaotusest on Cavaliers jätkuvalt idakonverentsi kindel liider.

Teise mängud:

Charlotte Hornets - Oklahoma City Thunder 123:112

Orlando Magic - Atlanta Hawks 92:111

Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies 115:106

Sacramento Kings - Miami Heat 102:107

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles