Ramos ei pruugi Eesti vastu mängida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Ramos
Sergio Ramos Foto: Reuters / Scanpix

Real Madridi hispaanlasest paremkaitsja Sergio Ramose osalemine Eesti vastu on sattunud kahtluse alla, kuna viimasel treeningul pidi noor mängumees poole trenni pealt vigastusega väljakult lahkuma, vahendab soccernet.

Vicente Del Bosque juhendatavad astuvad juba ülehomme vastamisi meie oma Eesti rahvuskoondisega. Kolmapäeval sõidavad hispaanlased külla Belgiale ning kerge ei saa La Roja'l olema.

Kuigi Hispaania on eeldatavasti mõlemast vastasest tugevam, on nende koondis hetkel vigastustest räsitud ning tiimid, kellelt oodatakse kõige vähem, on tihtipeale just suurimad üllatajad.

Juba Hispaanias viibides pidi Del Bosque ühe vangerduse koosseisus tegema, kui vigastada sai Sevilla poolkaitsja Diego Capel. Tema asemel saab Eestisse sõita suvel 'Pooliga liitunud Albert Riera.

Vigastatada ei saanud viimasel treeningul aga mitte ainult Sergio Ramos. Ka Barca pallur Andres Iniesta on endale kergelt liiga teinud, kuid tema osalemine on suhteliselt tõenäoline. Lisaks vaevlevad pisemate traumade käes veel päris mitu mängumeest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles