Vabavõitluse superstaari karjäär võibki olla läbi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronda Rousey.
Ronda Rousey. Foto: John Locher/AP/Scanpix

Pika pausi järel ringi naasnud vabavõitleja Ronda Rousey kaotas 30. detsembril UFC kääbuskaalu tiitlimatšis brasiillannale Amanda Nunesile ja see oli talle teiseks kaotuseks järjest. Nüüd räägitakse aina rohkem, et MMA ühe legendi karjäär võibki olla sellega läbi ja Rousey keskendub edaspidi hoopis näitlemisele.

Rousey toitumisspetsialist Mike Dolce tunnistas nüüd MMAFightingule, et Rousey karjäär võibki olla läbi.

«Kui ta ütleb, et tema karjäär MMAs on läbi, siis ma ei oleks üllatunud. Ma arvan, et jätkamise osas on võimalused 50-50,» rääkis Dolce. «Kui ta lõpetab, siis ta lõpetab selle ala legendina.»

Rousey ise on meedias hoidnud viimasel ajal suu kinni ja tema ainus kommentaar oli pärast kaotust ESPNile, kellele ta saatis lihtsalt kirjaliku avalduse. Tolles kirjas tunnistas ta, et võtab nüüd aja maha.

Rousey on UFC läbi aegade üks suuremaid staare ja temaga võrdväärset stardihonorari on saanud vaid meeste suurim vabavõitlustäht Conor McGregor. Viimase matši eest teenis Rousey 3 miljonit USA dollarit. Rousey alistanud Nunes teenis näiteks 200 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles