Dakari ralli kahekordne võitja pidi tänavuse võistluse pooleli jätma

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nasser Al-Attiyah Dakari rallil.
Nasser Al-Attiyah Dakari rallil. Foto: Red Bull Content Pool/SIPA/Red Bull Content Pool/SIPA/Scanpix

Dakari ralli kahel korral võitnud Nasser Al-Attiyah oli sunnitud seekordse võidukihutamise juba neljandal päeval katkestama, sest tema autot ei saadud pärast kolmapäeval tehtud avariid korda.

Tänavuse ralli avakatse võitnud Al-Attiyah sõitis kolmandal katsel suurde auku ning tema Toyotal rebenes ratas alt. Katari võidusõitja kaotas esikoha saanud Stephane Peterhanselile üle kahe tunni ja lootis küll täna uuesti rajale tulla, ent auto kahjustused osutusid liiga suurteks, vahendab Autosport.

Kuna ka tema meeskonnakaaslane Giniel de Villiers sattus tehniliste probleemite küüsi, võitleb Toyota au eest veel vaid Nani Roma, kes jääb liidrist Sebastien Loebist kolme päeva järel maha 13 minutiga ja on üldarvestuses viies. Kolmikjuhtimine on Peugeot' sõitjate käes, Loebile järgneb vaid 42 sekundi kaugusel Carlos Sainz ning kolmandal kohal olev Peterhansel kaotab liidrile neli minutit ja 18 sekundit. Neljas on Mini rooli keerav Mikko Hirvonen (+9.38).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles