Korvpalli meistriliiga kuu parimaks valiti Hallik

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reinar Hallik.
Reinar Hallik. Foto: PP

Eesti korvpalli meistriliiga detsembrikuu parimaks mängijaks valisid korvpalliajakirjanikud koos liiga juhtidega Pärnu Sadama mängija Reinar Halliku.

Hallik aitas kodumeeskonna detsembrikuus kolme võiduni, lisaks võitis Pärnu klubi mäletatavasti enne jõulupühasid kodus karika pronksi. Hallik oli kolmes võidumängus platsil keskmiselt 25 minutit ja kogus 14,3 punkti, 3,3 lauapalli ning 5 korvisöötu. Eile 33. sünnipäeva tähistanud mängumehe visketabavus oli nendes mängudes suurepärane: kahesed 86 protsenti, kolmesed 53,3 protsenti ning vabavisked 88 protsenti.

Hallikule pakkusid tugevat konkurentsi Demonte Harper (keskmiselt 19,3 punkti, 5 laupalli, 5,7 korvisöötu), Toomas Raadik (18 punkti, 5 lauapalli), Thomas van der Mars (22,5 punkti,18,5 lauapalli – siiski vaid kahe mänguga), samuti Rain Veideman, Norman Käbin, Edvinas Šeškus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles