Andi Noot võtab ette 1500 m sise-EMi normi ja Eesti rekordi

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andi Noot.
Andi Noot. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti keskmaajooksja Andi Noot võtab tuleval kolmapäeval Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhallis ette 1500 m jooksu Belgradi sise-EMi normi 3.44,0 täitmise, mis tähendab ühtlasi ka Eesti rekordi ründamist. Praegu kuulub Eesti siserekord 3.46,10 sel distantsil 2011. aastast Tiidrek Nurme nimele.

Noodal aitavad tempot teha Keio Kits ja Olavi Allase. «Eesmärk on 1000 meetrit läbida 2.28ga, sealt edasi jään üksi ja üritan tempot hoida ning mitte väga ära kukkuda,» ütles Noot Jooksuportaalile. Tema senine nii-öelda käekiri on kõikides jooksudes, kus Eesti rekordid langenud, alati sama – pool distantsi tehakse tempot ja teine pool jääb rekordi üritaja enda kanda.

Seoses kavandatava rekordiüritusega kutsub Andi Noot kõiki keskmaamehi järgmisel kolmapäeval Lasnamäe kergejõustikuhalli 1500 m stardijoonele samuti selles jooksus kaasa lööma. Lisaks on raja äärde oodatud kõik huvilised kaasa elama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles