Rapla alistas kodus TTÜ, Valga sai võõrsil jagu Pärnust

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas van der Mars (punases).
Thomas van der Mars (punases). Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Lisaks Kalev/Cramo - BC Tartu vastasseisule toimusid täna Eesti korvpalli meistriliigas veel kaks kohtumist. BC Valga-Valka/Maks&Moorits võitis võõrsil Pärnu 93:86 ning AVIS Rapla seljatas 101:91 TTÜ KK.

Turniiritabeli kolmas meeskond AVIS Rapla tegi kindla esituse, kui võitis avaveerandi skooriga 31:18 ning olles poolajaks 61:41 eduseisus. Ehkki kolmas veerandaeg võideti vaid kümne punktiga, oldi lõpuks vastasest 20 punktiga üle. Seejuures sai võitjate poolt kirja kaksikduubli hollandlane Thomas van der Mars, kes viskas 26 punkti ja võttis 11 lauapalli. Rasham Suarez lisas 22 ja Sven Kaldre 19 silma. TTÜ poolt kerkis parimaks 20 punkti toonud Joonas Järveläinen, keda toetas Sten Olmre 18 ja Toomas Raadik 15 punktiga.

Tasavägisemas kohtumises sai lõpuks võidurõõmu tunda Valga-Valka, kes läks vastasel Pärnu Sadamal eest ära kolmandal veerandajal, mis võideti 30:19. Võitjate parimana tõi Reinis Strupovics 23 punkti, Sandis Silavs viskas 17 silma. Kaotajate resultatiivseimaks tõusis veel eelmisel hooajal Tartu meeskonna ridades mänginud Saimon Sutt, kes viskas 24 silma. Hiljuti suvepealinna mängima asunud Domagoj Dubalo arvele jäi 14 punkti ja 7 lauapalli.

Liigatabelis jätkab Rapla kolmandal kohal 11 võidu ja 3 kaotusega. Talle järgneb 7 võidu ja 5 kaotusega TTÜ, 7 võidu ja 7 kaotusega Pärnu ning 6 võidu ja 10 kaotusega Valga-Valka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles