Bahreini rattaklubi eesotsas Nibaliga loodab peagi maailma tipus olla

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bahrein-Merida jalgrattaklubi koosseis.
Bahrein-Merida jalgrattaklubi koosseis. Foto: Spordipartner.ee

Eelmisel nädalavahetusel toimunud Bahrein-Merida jalgrattameeskonna esitlusel ütles Lähis-Ida tiimi mänedžer Brent Copeland, et kolme aasta jooksul loodetakse jõuda maailma juhtivate meeskondade hulka ehk ühele pulgale Team Sky, BMC ja Quick-Stepiga.

Prints Nasser bin Hamad Al Khalifa omanduses oleva tiimi 17 miljoni euro suuruse eelarve eest hoolitsevad valdavalt Bahreini nafta-, metalli- ja telekomikompaniid ning Taiwani rattatootja Lampre, vahendab Spordipartner.ee.

«Kui te vaatate, keda oleme suutnud lühikese ajaga klubisse saada, siis on meie lähtekoht hea,» märkis Copeland. «Printsi eesmärk on see, et me jätkaksime kasvamist ja saaksime parimaks. Kui see kõik toimima hakkab, saab sellest pikaajaline projekt,» lisas ta.

Käesoleval hooajal on Bahrein-Merida keskendunud veel eelmisel hooajal Astana profitiimi kuulunud Vincenzo Nibalile ja Giro d'Italiale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles