Juhkami ja Teppani koduklubi jätkab Austrias kaotuseta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan (vasakul) Eesti koondise särgis.
Renee Teppan (vasakul) Eesti koondise särgis. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti võrkpallikoondislaste Renee Teppani ja Martti Juhkami koduklubi Innsbrucki Hypo Tirol on Austria meistrivõistlustel võitnud kõik 14 mängu. Viimati alistati pühapäevases kohtumises kindlalt Waldvierteli meeskond. Juhkami tõi võitjatele üheksa ja Teppan üleplatsimängijana 18 punkti. 

Võõrsil peetud kohtumises koht tagapool asuva Waldvierteli SG Raiffeiseni vastu 3:0 (11, 19, 13) võidu võtnud Tiroli poolel kogus Renee Teppan rünnakul 12 (48%), blokis kaks ja pallingul koguni neli punkti. Koondisekaaslane Martti Juhkami panustas võitu kaheksa rünnaku- (50%) ja ühe blokipunkti, vahendab volley.ee.

Ainsana kõik mängud võitnud Innsbrucki esindus hoiab täisedu 42 punktiga Austria meistrivõistlustel teist kohta. Sama punktikogus on koos ka suurimal rivaalil Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dobil, kuid seda ühe enampeetud mängu juures. Tiroli eilne vastane SG Raiffeisen hoiab 27 punktiga kolmandat kohta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles