Premier League’i üks suuremaid tähti nõuab klubivahetust

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dimitri Payet.
Dimitri Payet. Foto: Lynne Cameron/Sportimage/PA Images/Scanpix

Eelmisel hooajal jalgpalli Premier League’i suurimate tähtede sekka kerkinud Prantsusmaa koondislane Dimitri Payet soovib oma praegusest koduklubist West Ham Unitedist lahkuda.

Payet sõlmis eelmise aasta veebruaris West Hamiga uue lepingu, mis toob talle sisse ligi 150 000 eurot nädalas. Nüüd teatas Payet, et ta ei soovi enam meeskonnaga koos treenida ja soovib West Hamist lahkuda, vahendab Sportsmail.

West Ham on aga Prantsusmaa koondislasele teada andnud, et jaanuaris ei lahku ta kuhugi.

«Räägime nüüd tõsiselt,» sõnas West Hami peatreener Slaven Bilic pressikonverentsil. «Mul on ühe mängijaga keeruline olukord. See mängija on Dimitri Payet. Ta soovib klubist lahkuda. Me ei luba tal aga mõne teise klubiga liituda.»

Bilic tunnistas, et probleemid algasid jaanuari alguses, kui avati üleminekuaken. West Hami peatreeneri sõnul ei ole asi rahas ja praegu tundub, et neil on raske Payeti õnnelikuna hoida.

West Ham hoiab praegu Premier League’is 13. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles