Raja: tegin kõik, et võistelda

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Raja vigastas laupäeval kaugushüppes oma vasaku jala reielihast.
Andres Raja vigastas laupäeval kaugushüppes oma vasaku jala reielihast. Foto: Liis Treimann

Kergejõustiku EMil Pariisis seitsmevõistluse katkestanud Andres Raja arvas enne 60 m jooksu starti, et võib juba esimesel sammul reielihast rebestada.

Tegelikult tundis ta valu alles paarkümmend meetrit enne lõppu. «Siis lasin jooksu ära. Midagi katki ei ole, ilmselt on tegemist sama venitusega, nagu Tallinnas,» tunnistas Raja. «Eile treeningul tundus, et jalg päris hea, kuid täna soojendusel tundsin, et tegelikult on asi halb. Trennis ei pinguta ju kunagi maksimaalselt.»


Kaks nädalat tagasi koduse kuldliiga võistlusel reie lähendajalihast venitanud Raja oli siiski arvamusel, et Pariisi tasus tulla. «Tegin kõik, mis võimalik. Käisin soojal maal harjutamas ja merevees, füsioterapeut oli iga päev jala küljes,» kirjeldas ta. «Aga midagi pole parata – ma ei hakka pisaraid valama. Tean, et lähen suveks aina paremaks. Pean juhtunust üle olema ja suvel paljudele üllatuse valmistama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles