Rumal õnnetus: Hispaania tipprattur sõitis tõkkepuule otsa

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alejandro Valverde mullu Vuelta velotuuril.
Alejandro Valverde mullu Vuelta velotuuril. Foto: JOSE JORDAN/Scanpix

Mitu hooaega maailma edetabeli eesotsas lõpetanud ja stabiilsusega hiilanud profirattur Alejandro Valverde hooaja ettevalmistus sai ootamatu tagasilöögi. Movistari rattur sõitis treeningu käigus otsa elamurajooni tõkkepuule, mis talle ootamatult alla langes.

36-aastane Valverde vigastas õnnetuses käsi ja rinda, vahendas rattauudised.ee.

«See oli tõesti raske löök. Elamupiirkonna tõkkepuu tuli alla enne, kui jõudsin läbi sõita ning see lõi tugevasti mu käsi ja rinda. Üritasin treeningut jätkata, kuid pidasin valu tõttu vastu ainult pool tundi,» kirjeldas Valverde oma Twitteri kontol sündmusi.

«Loodan, et jää ja põletikuvastaste ravimite abil ei lähe vigastus tõsisemaks, kuid kardan, et maha jahtudes võib olukord hullem olla. Hea, et vigastus näib puudutavat ainult lihaseid, kuid tõsiasi on, et praegu ei saa ma peaaegu üldse liikuda,» märkis Valverde.

2009. aastal Vuelta üldvõidu pälvinud Valverdel oli kavas teha hooaja avastart 26.-29. jaanuarini peetaval Mallorca Challenge’il.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles