Teppan ja Juhkami olid rünnakul suurepärases hoos

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan (vasakul) Eesti koondise särgis.
Renee Teppan (vasakul) Eesti koondise särgis. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti võrkpallikoondislaste Renee Teppani ja Martti Juhkami koduklubi Innsbrucki Hypo Tirol tegi Kesk-Euroopa liigas korraliku etteaste, saavutades kindla võidu koduse konkurendi Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dobi üle. Kogu kohtumise kaasa teinud eestlased olid koduklubi resultatiivseimad. 

Eilses vastasseisus võõrustas Tirol kodust konkurenti Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dobi, kelle vastu vajati tabeliseisu parandamiseks kindlasti võitu. Ülesandega saadi suuremate probleemideta hakkama, kui külalistele loovutati geimides vastavalt 19, 21 ja 14 punkti, vahendas volley.ee.

Rünnakul vaid kolmel korral eksinud ja igati head 56-protsendilist efektiivsust näidanud Renee Teppan tõi võitjatele üleplatsimängijana 22 punkti, lisades 19 rünnakupunktile ka ühe bloki- ja kaks pallingupunkti. Eesti koondislase kasuteguriks kujunes +15, mis oli samuti mängu parim näitaja. Rünnakul võistkonnakaaslasest veelgi efektiivsemalt tegutsenud Martti Juhkami realiseeris 20-st tõstest koguni 12 (60%). Blokis ega pallingul nurgaründaja seekord punktiväärilist sooritust ei teinud. Ülejäänud Tiroli mängijad kahekohalise punktisummani ei jõudnud. 

Viiest mängust kolm võitnud ja üheksa punkti kogunud Innsbrucki meeskond hoiab turniiritabelis üheksa meeskonna konkurentsis neljandat kohta, jäädes esikohal paiknevast Ljubljana ACH Volleyst maha nelja silmaga. Pühapäeval läheb Tirol vastamisi Ungari meistri Kazincbarcika Vegyesziga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles