Kergejõustikunoored näitasid talvistel meistrivõistlustel head minekut

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neidude vanema vanusegrupi sprindi esikolmik, keskel võitja Lishanna Ilves.
Neidude vanema vanusegrupi sprindi esikolmik, keskel võitja Lishanna Ilves. Foto: Marko Mumm / EKJL

Eesti A- (U18) ja B- (U16) klassi kergejõustiku talviste meistrivõistluste avapäeval näitasid head vormi nädala pärast Eesti rahvuskoondise värvides Balti noorte mitmevõistluse meistrivõistlustel võistlema asuvad kergejõustikunoored.

Neidude vanema vanuseklassi 60 m sprindi võitis Lishanna Ilves (KJK Vike), kes sai võiduajaks 7,73. Täna võistleb Ilves oma teistel trumpaladel: kaugushüppes ja 60 m tõkkejooksus. Leanne Siimumäe (KJK Kose 2000) sai neidude U18 kuulitõukes tulemusega 14.30 pronksmedali, pühapäeval paneb Siimumäe end proovile veel 60 m tõkkejooksus ja kõrgushüppes. Katre Sofia Palm (Saue KJK) tuli neidude U18 60 m sprindis ajaga 7,96 samuti kolmandale kohale ning asub täna starti oma põhialal kõrgushüppes (1.77) ja ka 60 m tõkkejooksus. Mariliis Remmel (KJK Saare) võitis neidude U18 kolmikhüppe tulemusega 11.67 ning on pühapäeval stardis kaugushüppes ja 60 m tõkkejooksus. Koos eelnimetatutega 20.-21. jaanuaril mitmevõistluse noortekoondise ridades startiv Igor Andrejev (Audentese SK) sai Eesti meistrivõistluste avapäeval võidu kolmikhüppes tulemusega 13.55.

Neidude nooremas vanusegrupis näitas taas head sprindikiirust Marit Kutmann (TÜ ASK), kes võitis 60 m jooksu ajaga 7,88. Vanema vanusegrupi noormeeste samal distantsil võidutses ajaga 7,01 Henri Sai (SK Altius). Neidude U18 kuulitõuke võitis Laura Trašanov (SK Maret Sport) tulemusega 14.59 ning neidude U18 800m võidu võttis Liis Grete Adonen (Audentese SK) tulemusega 2.24,60. Noormeeste U16 kõrgushüppe võidu võttis Tony Ats Tamm (Audentese SK) tulemusega 1.88. Neidude samas vanuseklassi kõrgushüppes ületas võitja Kelly-Anete Koik (SK Maret Sport) 1.65.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles