Video: Dakari ralli võitnud Toomas Triisa jättis tuleviku asjus otsad lahti

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Triisa Dakari ralli finišipoodiumil.
Toomas Triisa Dakari ralli finišipoodiumil. Foto: Kuvatõmmis Facebooki otseülekandest

Eile Lõuna-Ameerikas lõppenud Dakari maratonrallil Malle-moto klassis võidutsenud eestlane Toomas Triisa tunnistas pärast finišipoodiumit, et olid küll hullumeelsed kaks nädalat, kuid tulevik näitab, kas ta veel kord ränkraske ralli kunagi ette võtab.

«Olid hullumeelsed kaks nädalat. Esimest korda osalesime Malle-moto klassis, kus pidi kõik asjad ise tegema algusest lõpuni. See osutus üle keskmise keerulisemaks, kui alguses arvasime,» rääkis Triisa Dakar Rally Team Estonia Facebooki lehele.

«Hästi palju kiusas meid ilm - saime nii lund, vihma kui ka hästi kuuma päikest. Aga tänu heale eeltööle, meeskonnale ja toetajatele õnnestus meil tulla Buenos Airesesse finišisse ja mis kõige tähtsam – Malle-moto esimese kohaga! Suur aitäh kõigile, kes toetasid ja kaasa elasid ning aitasid selle unistuse jälle teoks teha. Eks näeb, mis tulevik toob. Võibolla korra jälle,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles