Sauber kinnitas põhisõitjaks Mercedese tulevikutähe

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pascal Wehrlein.
Pascal Wehrlein. Foto: CLAUDE PARIS/AP/Scanpix

Sauberi vormel-1 võistkond andis ametlikult teada, et algaval hooajal sõidab nende ridades Pascal Wehrlein. Noore sakslase palkamine tähendab sisuliselt kinnitust sellele, et Mercedese rooli keerab tänavu soomlane Valtteri Bottas.

Eelmisel hooajal Manori võistkonnas sõitnud Wehrlein ja Bottas olid kaks peamist kandidaati valitsevast maailmameistrist Nico Rosbergist vabaks jäänud kohale Mercedese tiimis. Bottase praeguse tööandja Williamsi võistkonna asejuht Claire Williams lausus eile Sky Sportsile, et Mercedes ja Bottas peaksid käed lööma alanud nädala jooksul.

22-aastane Wehrlein on kuulunud aastaid Mercedese noorte sõitjate akadeemiasse ja tuli 2015. aastal DTM-sarjas meistriks. Debüütaasta vormel-1 sarjas tõi talle Manoris ühe punkti.

Sauberi teine sõitja on ka tuleval hooajal rootslane Marcus Ericsson, Wehrleini palkamise tõttu jääb aga tööta kahel viimasel hooajal tiimi kuulunud brasiillane Felipe Nasr.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles