Nõlvak ja Tiisaar avasid hooaja neljanda kohaga Austraalias

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kusti Nõlvak (vasakul) ja Mart Tiisaar.
Kusti Nõlvak (vasakul) ja Mart Tiisaar. Foto: fivb.org

Eesti ainus professionaalselt tegutsev rannavolletiim koosseisus Kusti Nõlvak-Mart Tiisaar avasid hooaja Adelaide'is toimunud Austraalia riikliku turniiri etapil. Eestlased kogusid hooaja esimesel turniiril neli võitu ja kaks kaotust ning pälvisid neljanda koha.

Alustuseks läbiti puhaste paberitega alagrupiturniir, kus saadi kaks 2:0 võitu. Kaheksandikfinaalis alistati 21:16, 21:19 Daniel Kuklõtš ja Timothy Gregory. Veerandfinaalis oli meie duo 21:14, 21:17 üle Patrick Tangist ja Justin Schumannist, vahendab volley.ee.

Poolfinaalis mindi kokku vana tuttava Zachery Schubertiga, kellega madistati ka suvel Pärnus toimunud tudengite rannavolle maailmameistrivõistlustel. Kui Eestis oli tema paariliseks Maximilian Guehrer, siis kodumaal mängis ta Cole Durantiga. Pärnus jäädi Schubertile alla alagrupiturniiril, ent hiljem mindi vastamisi 9.-16. kohtadele toimunud mängudes ja seal sai Eesti duo 21:17, 21:13 revanši.

Nüüd oli paraku jälle austraallase kord võita. Adelaide´is olid edunumbrid 21:9, 21:18. Kolmanda-neljanda koha matšis oli Nõlvak/Tiisaare vastasteks Damien Schumann ja Joshua Court. Tasavägiselt kulgenud kohtumine lõppes Eesti paari jaoks kahjuks 18:21, 19:21 kaotusega.

«Kaotusekibedusest ei saa mööda vaadata, kuid kui võrrelda mängupilti eelmise hooaja alguse omaga, siis võtab tuju ikkagi positiivse pöörde,» kirjutas Eesti rannavolle paar oma Facebook’i leheküljel.

Austraalia riiklik tuur jätkub Kusti Nõlvaku ja Mart Tiisaare jaoks jaanuari lõpus Brisbane'is.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles