Briti tippsprinterid sattusid raskesse mootorrattaõnnetusse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Ellington (paremalt teine) sattus ränka liiklusõnnetusse.
James Ellington (paremalt teine) sattus ränka liiklusõnnetusse. Foto: Geert Vanden Wijngaert/AP/Scanpix

Briti sprinterid James Ellington ja Nigel Levine on pärast Hispaanias Tenerifel toimunud tõsist mootorrattaõnnetust «teadvusel ja stabiilses seisundis», kirjutab BBC, kuid vähemalt Ellingtoni karjäärile ähvardab avarii lõpu teha.

Sportlased olid Tenerifel treeninglaagris, kui nende mootorratas põrkas kokku valel teepoolel liikunud autoga. Guardiani väitel oli auto roolis turist. 31-aastasele Ellingtonile on juba tehtud mitu operatsiooni, sest ta murdis õnnetuses jalaluud ning vaagnaluu. Tema vigastused pole eluohtlikud, kuid piisavalt tõsised, et tippsporti naasmine kahtluse alla seada, kirjutab Guardian. Levine’i vigastused on kergemad.

Ellington osales suvistel Rio olümpiamängudel 100 meetri jooksus ja 4x100 meetri teatejooksus. 2014. ja 2016. aasta Euroopa meistrivõistlustel kuulus ta kuldmedali võitnud Suubritannia teatenelikusse. 27-aastane Levine oli samuti 2014. aasta EMi kuldse neliku liige, kuulus Rios Suurbritannia 4x400 meetri teatenelikusse ning võitis teatemeeskonna koosseisus kuldmedali ka 2013. aasta sise-EMil.

Nigel Levine Rio olümpiamängudel. Foto: Dylan Martinez / Reuters
Nigel Levine Rio olümpiamängudel. Foto: Dylan Martinez / Reuters Foto: DYLAN MARTINEZ/REUTERS
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles