Rock ei pruugi reedel Ventspilsiga mängida

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti Korvpalliliiga kohtumine Tartu Rock`i (valgetes särkides) ja Ventspilsi (sinistes särkides) vahel oktoobris. Mängu võitis Tartu Rock tulemusega 89:79.
Balti Korvpalliliiga kohtumine Tartu Rock`i (valgetes särkides) ja Ventspilsi (sinistes särkides) vahel oktoobris. Mängu võitis Tartu Rock tulemusega 89:79. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Vaatamata eelmise nädala lõpus võõrsil saadud kahele kaotusele, kindlustas Tartu Ülikool/Rock Balti liiga põhihooaja kolmanda koha ja astub play-offis vastamisi Ventspilsiga.

Läti meeskond on sel hooajal mänginud edukalt FIBA EuroChallange sarja, kus on jõutud 16 parima hulka. Läti meistrivõistlustel on Ventspils tabeliliider. Eelmisel hooajal mängis Ventspils Balti liiga finaalturniiril, kus dramaatilises heitluses Šiauliaiga jäädi neljandaks. Mäletatavasti tegi Šiauliai oma võiduviske peale lõpusireeni, Ventspilsile anti võimalus korduskohtumiseks, kuid Läti meeskond keeldus.

Balti liiga põhihooajal on Tartu Ülikool/Rock aga suutnud kahe Ventspilsiga peetud kohtumise kokkuvõttes jääda positiivsele poolele. Oktoobris võitis TÜ/Rock kodus lätlasi 10 punktiga (89:79), detsembris kaotati võõrsil nelja punktiga (81:77).

Kuigi esimene play-off kohtumine Ventspilsiga on planeeritud juba eelolevaks reedeks, ütles TÜ/Rocki mänedžer Meelis Pastak, et läbirääkimised esimese play-off kohtumise toimumisaja osas alles käivad, sest TÜ/Rockil on eeloleva reede mängukavas planeeritud kohtumine võõrsil TTÜ/Kalev IIga ja järgmisel päeval võõrsil Pärnuga.

Homme, teisipäeval 8. märtsil kohtub Tartu Ülikool/Rock kodus G4S meistriliiga arvestuses TTÜ/Kaleviga. Eelmise, võõrsil peetud omavahelise kohtumise Rock kaotas 58:74. Nüüd on TÜ/Rockil võimalus tõestada, et tegemist oli juhusega. Kohtumine algab kell 19, ülekande teeb UTTV.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles