Federer näitas Austraalias klassi ja jõudis 16 hulka

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer.
Roger Federer. Foto: Chaz Niell/Chaz Niell/Sipa USA/Scanpix

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel jõudis 16 parema sekka šveitslane Roger Federer, olles üllatavalt kindlalt 6:2, 6:4, 6:4 üle tšehhist Tomaš Berdychist.

Neljandas ringis läheb Federer vastamisi Kei Nishikoriga, kes alistas 6:4, 6:4, 6:4 slovaki Lukas Lacko. Federeri-Nishikori kohtumise võitja läheb veerandfinaalis kokku maailma esireketi Andy Murray või sakslase Mischa Zvereviga.

Tabeli ülemise poole kaheksandikfinaalides kohtuvad veel Stanislas Wawrinka ja Andreas Seppi ning Jo-Wilfried Tsonga ja maailma edetabelis 51. kohal olev britt Daniel Evans, kes lülitas 7:5, 7.6 (2), 7:6 (3) konkurentsist kodupubliku lootuse Bernard Tomici.

Pooled 4. ringi pääsejad on selgunud ka naiste üksikmängus, kus esireket Angelique Kerber läheb vastamisi ameeriklanna Coco Vandeweghega, kes alistas tasavägises kohtumises 6:4, 3:6, 7:5 kanadalanna Eugenie Bouchardi. Sorana Cirstea oli 6:2, 7:6 (2) parem ameeriklannast Allison Riskest ja kohtub 4. ringis seitsmenda asetusega hispaanlanna Garbine Muguruzaga, kes alistas 6:4, 6:2 lätlanna Anastasija Sevastova.

Sakslanna Mona Barthel oli kodupubliku kurvastuseks 6:4, 3:6, 6:3 parem austraallannast Ashleigh Bartyst ja kohtub nüüd Venus Williamsiga, kes ei jätnud tulemusega 6:1, 6:0 vähimatki võimalust hiinlannale Ying-Ying Duanile. Venelanna Svetlana Kuznetsova sai raske mängu järel 6:4, 5:7, 9:7 jagu serblannast Jelena Jankovicist ja kohtub nüüd kaasmaalanna Anastasija Pavljutšenkovaga, kes võitis 7:5, 4:6, 6:3 ukrainlannat Elina Svitolinat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles