Williams ja Konta jõudsid Austraalias veerandfinaali

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Willams.
Serena Willams. Foto: JASON REED/Reuters/Scanpix

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel tagasid naiste üksikmängus pääsu veerandfinaali nii Serena Williams kui ka Johanna Konta.

Pikaaegne maailma esireket, praegu tabelis teisel kohal olev Williams, kes on varem Austraalias võidutsenud kuus korda, alistas neljandas ringis 7:5, 6:4 tšehhitari Barbora Strycova. Turniiri eel mustaks hobuseks peetud britt Konta oli numbriliselt veel kindlamalt 6:1, 6:4 üle venelannast Jekaterina Makarovast. Veerandfinaalis kohtuvad Williams ja Konta omavahel.

Mirjana Lucic-Baroni alistas 6:4, 6:2 turniiri suurüllataja, maailma edetabelis alles 116. kohal oleva ameeriklanna Jennifer Brady. Veerandfinaalis läheb Horvaatia tennisist vastamisi Karolina Pliškova ja Daria Gavrilova matši võitjaga. Ülemises tabelipooles kohtuvad veerandfinaalides Coco Vandeweghe ja Garbiñe Muguruza ning Venus Williams ja Anastasija Pavljutšenkova.

Meeste üksikmängus alistas belglane David Goffin tõusvate tähtede duellis austerlase Dominic Thiemi 5:7, 7:6 (4), 6:2, 6:2 ning ootab vastast Grigor Dimitrovi ja Denis Istomini duellist. Samal tabelipoolel on neljanda ringi mängudes veel vastamisi Rafael Nadal ja Gaёl Monfils ning maailma kolmas reket Miloš Raonic ja Roberto Bautista Agut. Ülemises tabelipoolest on veerandfinalistid juba selged, omavahel kohtuvad Mischa Zverev ja Roger Federer ning Stanislas Wawrinka ja Jo-Wilfried Tsonga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles