Karm reaalsus: Eesti laskesuusatajad jäid parematest kaugele isegi Euroopa meistrivõistlustel

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Remmelg.
Martin Remmelg. Foto: Tairo Lutter

Poolas Duszniki Zdroj's algasid täna laskesuusatamise Euroopa meistrivõistlused, kus tippudest on kohal vaid üksikud sportlased. Sellegipoolest ei leia meeste 20 km pikkuse individuaaldistantsi protokolli esimesest otsast Eesti laskesuusatajaid.

Eestlastest sai kõrgeima koha Martin Remmelg, kes kogus nelja tiiru peale kaks trahviminutit ja platseerus 50ndaks. Kaotust võitjale Aleksandr Loginovile (Venemaa) kogunes 5.41,5. Roland Lessing eksis viiel korral ja sai 54. koha (+5.50,2), kaks trahviminutit saanud Johan Talihärm oli 73. (+8.19,4) ja neli trahviminutit kogunud Tarvi Sikk 91. (+11.14,1).

Ühe möödalasu teinud Loginovile järgnes bulgaarlane Krasimir Anev (+11,4), kolmanda koha sai samuti tiirud nulliga läbinud Loginovi kaasmaalane Aleksei Slepov (+53,6). Kokku oli esimese seitsme seas viis venelast, üks bulgaarlane ja üks valgevenelane.

Täna kell 14.30 on kavas naiste 15 km individuaaldistants. Eestlannasid stardinimekirjas pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles