Vanameistrite imelised edulood

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirjana Lucic-Baroni.
Mirjana Lucic-Baroni. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/CHINE NOUVELLE/SIPA

TENNIS. Austraalia lahtiste meistrivõistluste naisüksikmängu poolfinaalidesse jõudnud mängijatelt peegelduvad tohutud kogemused ning eneseusk ka väga rasketes olukordades. Naiste seas on aasta esimesel suure slämmi turniiril nelja sekka jõudnud ameeriklannadest õed Serena (WTA 2.) ja Venus Williams (WTA 17.), nende kaasmaalane CoCo Vandeweghe (WTA 35.) ning horvaatlanna Mirjana Lučić-Baroni (WTA 79.).

Poolfinaali jõudmist võis eeldada vaid naiste tennise kauaaegselt valitsejalt Serena Williamsilt, kes eelmise aasta lõpus loovutas esireketi staatuse sakslanna Angelique Kerberile ning on nüüd edetabeli teine. Tema vanem õde Venus jõudis Austraalias poolfinaali pärast 14 aasta pikkust vaheaega, Lučić-Baroni mängib aga suure slämmi turniiri poolfinaalis koguni pärast 20 aastat kestnud vaheaega. 25-aastane Vandeweghe pole oma karjääri jooksul veel suure slämmi turniiri poolfinaalis mänginud.

Seejuures on kolm neist juba tippsportlase jaoks kõrges eas: Serena 35-aastane, Venus 36 ja Lučić-Baroni 34.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles