U21 koondis mängib uues valiktsüklis Hispaania ja Islandi vastu

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil U21 koondise ja A-koondise väravavaht Andreas Vaikla (paremal) ning kaitsja Andre Paju (keskel).
Pildil U21 koondise ja A-koondise väravavaht Andreas Vaikla (paremal) ning kaitsja Andre Paju (keskel). Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Eesti U21 jalgpallikoondis sai täna teada vastased EM-valikturniiril. Eestlased mängivad loosi tahtel ühes grupis taas Hispaaniaga, lisaks kuulub meiega ühte valikgruppi Island.

Eestiga kuuluvad lisaks Hispaaniale ja Islandile ühte valikgruppi ka Slovakkia, Albaania ja Põhja-Iirimaa. Valikmängudega tehakse algust tänavu märtsi lõpus ning viimane voor toimub 8.-16. oktoobrini 2018.

EM-finaalturniir toimub 2019. aasta suvel Itaalias ja San Marinos. Itaalia on koha finaalturniiril kindlustanud ning kokku osaleb finaalvõistlusel 12 noortekoondist.

Eesti Jalgpalli Liit teatab kõikide noortekoondiste treenerid järgmisel nädalal ning mängude kalendri esimesel võimalusel. U21 koondist esindavad uues valiktsüklis mängijad sünniaastaga 1996 ja nooremad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles