Eesti krossitipud alustavad hooaega Itaalias

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harri Kullas (vasakult), Karel Kutsar ja Tanel Leok, kellest Itaalias asuvad starti kaks viimast.
Harri Kullas (vasakult), Karel Kutsar ja Tanel Leok, kellest Itaalias asuvad starti kaks viimast. Foto: Eesti mootorrattaspordi föderatsioon

29. jaanuaril toimub Sardiinias Riola Sardos Itaalia motokrossi meistrivõistluste avaetapp, kus osalevad ka mitmed kiiremad Eesti krossisõitjad. 

MX1 klassis on stardinimekirjas 37 meest, neist paljud tehasemeeskondade esindajad. Meilt on starti minemas Tanel Leok (Sõmerpalu MK, Husqvarna), Gert Krestinov (Motoextreme, Honda) ja Erki Kahro (Estonian Express Racing, Honda). Klassis MX2 soovib finaali pääseda koguni 64 sõitjat, eestlastest on stardinimekirjas Hardi Roosiorg (KTM Racing Estonia, KTM), Hans Priidel (RedMoto Racing, Husqvarna), Karel Kutsar (Sõmerpalu MK, Husqvarna) ja Johannes Nermann (KTM Racing Estonia, KTM).

Eestlased said täna Sardiinias asuval rajal veel viimast päeva trenni teha, homsest hakatakse seda võistluseks ette valmistama ja treeningpaik tuleb otsida mujalt. Täisliivarada on treeningutega hullemini auku läinud, kui mõni Eesti kõrvalisem treeningpaik. Proovida said sõitjad ka uut täismetallist stardiplatvormi, mida sellest aastast maailmameistrivõistlustel kasutama hakatakse ning esimesed muljed on head: ratas ei käi startides üldse ringi.

Itaalia MV teine etapp toimub 5. veebruaril Rooma lähedal Malagrotta rajal, mis peaks olema kõva pinnasega ning viimane etapp leiab aset 12. veebruaril Ottobianos (taas liivarada).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles