Räikkönen reklaamis alkoholi: tegelen vaid projektidega, millesse ise usun (3)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räkkönen (paremal)
Kimi Räkkönen (paremal) Foto: twitter

Soome vormelitäht Kimi Räikkönen astus üles Soome alkoholireklaamis, mis reklaamib kohalikku Hartwalli longerot Original Long Drinki.

Hartwall loodab, et tänu Räikkönenile suudetakse välismaal läbilöök teha. Eelkõige sihitakse Aasia turgu. «Ma tahan tegeleda ainult nende projektidega, millesse ma tõsiselt usun. Original Long Drink väärib kohta Soome rahvusjookide seas. Olen uhke, et saame oma longerot tutvustada,» sõnas Ferrari rooli keerav Räikkönen, kes sõlmis Hartwaliga mitmeaastase lepingu.

Hartwalli Original Long Drink on soomlaste seas legendaarne jook, mida toodetakse tänaseni 1952. aastast pärit retsepti järgi. Original Long Drink on Soome riiklikes Alkoholimonopoli poodides enimmüüdav alkohoolne jook. Praegu müüakse seda 15 erinevas riigis. Aasia turu vallutamist alustatakse Jaapani, Taiwani ja Hongkongiga. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles