Ecclestone ei kavatse võitluseta lahkuda ning loob 2019. aastaks eraldiseisva sarja? (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone (vasakul) koos Eddie Jordaniga.
Bernie Ecclestone (vasakul) koos Eddie Jordaniga. Foto: OLI SCARFF/AFP

BBC vormeliajakirjanik Andrew Benson on saanud oma allikatelt teada, et värskelt vormel-1 juhi kohalt taandatud 86-aastane Bernie Ecclestone plaanib alternatiivse võistlussarja loomist.

Ligi 40 aastat vormel-1 sarja juhtinud Ecclestone’i viimane tööpäev kuningliku sarja juhina oli esmaspäeval, mil USA meediahiid Liberty Media omandas vormelisarja enamusosaluse. Kuigi Ecclestone’ile pakuti vormel-1 aupresidendi kohta, polnud mees veel esmaspäeval kindel, mida see endast üldse kujutabki. Seega ei osanud ta vastata ka ajakirjanike küsimusele, kas ta selle koha vastu võtab.

Vormelimaailma telgitagustega kursis olev Benson on aga kuulnud, et Ecclestone ei plaani pensionipõlve nautima jääda. «Olen kuulnud usaldusväärsetelt allikalt, et Ecclestone kavatseb vastu võidelda ning loob 2019. aastaks konkureeriva võistlussarja,» säutsus ta Twitterisse. Sama info on ka tunnustatud vormeliajakirjanikul Peter Windsoril, kelle sõnul küsiti täna ühelt vormelikuulsuselt, kuidas Ecclestone’il läheb. Selle peale oli kuulsus vastanud, et ta loob oma eraldiseisva sarja. «Ärge naerge,» lisas Windsori säutsu lõppu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles