Võigas video: korvpalluri silm tuli silmakoopast välja

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Akil Mitchell (vasakul)
Akil Mitchell (vasakul) Foto: John Raoux/AP

Uus-Meremaal korvpalli mängiv 24-aastane Akil Mitchell on õnnelik mees. Viimases liigamängus tuli tema silm silmakoopast välja, kuid juba täna tegi ta Twitteris juhtunu üle nalja.

Lauavõitluses silma vigastanud Mitchell nägemist ei kaotanud ning õnnetust võib lugeda õnnelikuks. «Ta taastus kiiresti ning ta on juba kodus, kuid homme vaatavad arstid ta veel üle. Pärast sellist vigastust on see muidugi väga hea uudis,» ütles Mitchelli koduklubi Breakersi peamänedžer Dillon Boucher.

Neli aastat USAs Virginia ülikoolis korvpalli mänginud Mitchell mängis enne Uus-Meremaale siirdumist NBA suveliigas. Korvpallur ise võttis olukorda rahulikult. «Aitäh heade soovide ning palvete eest. Olen kodus ning nägemine on alles. Homme pean veel arsti juurde minema,» kirjutas ta Twitterisse, kus viskas silmaemotikoni kasutades ka nalja. Mitchelli kahjuks tuli aga tema kodumeeskonnal vastu võtta 81:94 kaotus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles