Federer ei teinud saladust, kellega ta finaalis mängida tahaks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer
Roger Federer Foto: WILLIAM WEST/AFP

Täna Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel Stanislas Wawrinka (ATP 4.) alistamise järel finaali jõudnud šveitslane Roger Federer (ATP 17.) sooviks finaalis mängida vana rivaali Rafael Nadaliga (ATP 9.). 

«See on reaalsus, ma saan päriselt finaalist rääkida. Olen seda püüdnud viimastel päevadel vältida,» lausus 35-aastane tennise elav legend. «Rafael on mulle karjääri jooksul kõige rohkem probleeme tekitanud. Olen ilmselt tema number 1 fänn. Ta on uskumatu konkurent,» avaldas Federer võimalikule finaalivastasele tunnustust.

«Oleme aastate jooksul maha pidanud eepilised lahingud. Loomulikult oleks taaskord temaga finaalis mängida ebareaalne,» ei teinud Federer saladust, kellega ta tiitli peale mängida tahaks. Džentelmenina tuntud Federer kiitis ka Nadali poolfinaali vastast Grigor Dimitrovi (ATP 15.). «Tema mäng on terviklik. Ta on enesekindel ning sa ei taha kunagi enesekindlatele mängijatele vastu minna.» Nadali ja Dimitrovi poolfinaal mängitakse homme Eesti aja järgi kell 10.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles