Suusataja Kaspar Kokk kaalub karjääri lõpetamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Kokk
Kaspar Kokk Foto: Priit Simson

Murdmaasuusataja Kaspar Kokk tunnistas Postimehele, et praeguse seisuga ta pigem lõpetab oma tippsportlaskarjääri kui jätkab.

Kokk kaalus ka mullu karjäärile punkti panemist, kuid toona leidis siiski Holmenkolleni MMi näol motivaatori. Ent järgmisel hooajal pole suusatajatel ühtki tiitlivõistlust. Tänavu jäi Koka parimaks Rõbinski MK-etapil suusavahetusega sõidus saadud 19. koht.

«Kui aus olla, siis ega see väga tõenäoline pole, et ma jätkan,» tunnistas Kokk, kes kehvade suuskade tõttu Holmenkolleni MMi suusavahetusega sõidus katkestas. «Pigem lõpetan tippspordi tegemise, kui jätkan. Olen viimastel päevadel selle üle väga palju mõtisklenud. Aga kui uut motivaatorit ei leia, siis on raske jätkata.»

Kindlasti teeb Kokk kaasa hooaja lõpus peetavatel Eesti meistrivõistlustel. MK-sarjas ta tänavu enam ei võistle.

«Aprilli alguses sõidan ratturist sõbra Rene Mandri juurde ja saan kogu olukorrale distantsilt vaadata. Ehk siis on kergem ka otsust langetada,» nentis Kokk.

 

Koka parimaks saavutuseks on seni jäänud Sapporo MMi 50 km klassikasõidus saadud 11. koht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles