Video: Gross katsetas esimest korda Tänaku mullust võistlusautot

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Gross ja Raigo Mõlder said kätte Ott Tänaku senise võistlusauto.
Georg Gross ja Raigo Mõlder said kätte Ott Tänaku senise võistlusauto. Foto: Irina Mägi/Saarte Hääl

Ott Tänaku eelmise aasta võistlusautoga sõitev Georg Gross katsetas täna esimest korda Ford Fiesta WRC autot. Võrreldes vana Ford Focus WRC-ga oli meeskonnal avastamist palju.

«Täna toimus lumistel Lõuna-Eesti teedel esimene katsetus Ford Fiesta WRC-ga, et aru saada, millise masinaga on tegu. Eesmärgiks oli saada kätte tunnetus ning õppida auto käitumist lumistes ja jäistes oludes. Palju avastamist oli ka meie mehaanikutel, kuna võrreldes vana Ford Focus WRC'ga on muutunud peaaegu kõik,» kirjutas Grossi rallitiim OT Racing Facebooki.

«Georgi ja Raigo (kaardilugeja Raigo Mõlder – toim.) sõnul on tunne uues masinas päris hea, kuid õppida on veel palju. Palju on meie käest uuritud, et millal ja kus uut masinat näha võib. Vastuseks saame öelda, et kui kõik hästi läheb, siis juba kahe nädala pärast algaval Sarma rallil,» lõpetati sissekanne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles